Viby JazzDasys 2015 på lørdag

Vi er tilbøjelige til at kalde projektet en succes. Det begyndte med Carlssons A-Train. Orange Jazz med Jazz Five og Insp!Jam. Nu slutter vi sæsonen med Henning Munk og Plumperne.

CosmosGrunden den 19. september kl. 11-13

Det er sidst på sommeren og for ikke at blive overrasket af vejret, bliver der sat telt op. Ikke kun til publikum, men også til fadølsanlægget, som har været godt besøgt ved koncerterne indtil nu…

Jazz for alle

Afslutningen bliver jazz for alle. Henning Munk & Plumperne har leveret swingende glad og medrivende jazzmusik til fester, arrangementer og festivaler ude som hjemme i rigtigt mange år.

Orkesterleder Henning Munk Plum bliver i Dresten kaldt for den danske Sidney Bechet. Kun få behersker sopransaxofonen som han. Henning inspirerer med sin drivende sopransax og lige så mesterlig håndteret klarinet enhver forsamling og leder publikum igennem jazzens vidstrakte gadenet.

Banjo, Trombone, Kontrabas og Trommer

Han gør det med hjælp fra den banjospillende Björn Ekman – professoren fra Lund i Sverige som tilmed synger så fuglene dratter ned fra træernes grene af misundelse.

Verdensmusikeren Mads Hyhne har beriget Københavns jazzliv gennem 25 år og bidrager til orgiet med vellyd af trombone til tiden; ingen nærmere præsentation er nødvendig.

Yderligere har vi Marc Davis på kontrabas; manden som, som ingen rigtigt ved hvor kommer fra og faktisk ikke har smilet i 25  år.

Sidst men ikke mindst har vi trommeslageren Henning Toxværd, som stort set egenhændigt opfandt jazzen for mange årtier siden – efter eget udsagn – med det første trommesæt der så dagens lys…!

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto