Zonta Julemarked

Zonta Roskilde holder derfor julemarked igen på søndag den 29. november. Weekendens voldsomme snestorm gav så store mængder sne, at Zonta Roskilde ikke kunne afholde sit julemarked foran Gasværket som planlagt.

Seje kvinder giver dog ikke op og julemarkedet blev blot flyttet til en garage på den anden side af vejen. Mange besøgende kom til fods og støttede den gode sag med deres indkøb. Endnu flere ville gerne have været forbi, men det satte vejret desværre en stopper for.

Endnu et julemarked på søndag den 29. november kl. 11-15
på Sct. Ibs vej 19.

Overskuddet fra julemarkedet går til kampen mod børneægteskaber via Zonta Internationals projekter.

For Zonta Roskilde er det vigtigt at få samlet så mange penge som muligt ind til den gode sag og derfor har medlemmerne besluttet at afholde julemarked igen på søndag. Hermed får alle endnu en mulighed for at besøge julemarkedet og støtte den gode sag. Julemarkedet afholdes i garagen på Sct. Ibs vej nr. 19, lige ved siden af Gasværket. Her sælger Zonta Roskilde smykker, engle, gummijuletræer, pyntegrønt, puder, pileflet, juledekorationer, marmelade og småkager.

Der er gratis adgang, så kom og find den perfekte værtindegave, mandelgave eller julepynten til årets julefest. Roskilde Tekniske Skole bidrager med deres produktion af foderbræt til fugle og æblekroge til videresalg i den gode sags tjeneste.

Zonta Roskilde håber at se rigtig mange mennesker på søndag den 29. november kl. 11-15 på Sct. Ibs vej 19.

Læs mere om Zonta på www.zonta.dk og www.zonta.org

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto