Festival: Bid skeer med Vladimir

Vladimir både leder slaget og afgør hvem, der løber med sejren som vinder af MasterChef FoodJam Edition 2016.

Modige madgale gæster på Roskilde Festival kan nu få testet evnerne i det aktive folkekøkken Foodjam. Mandag 27. juni kl. 10-12 står Timm Vladimir, MasterChef-vinder og direktør for Timm Vladimirs Køkken nemlig klar som vært og dommer i Masterchef FoodJam Edition, en konkurrence om at fremstille Roskilde Festivals bedste hjemmelavede måltid.

Deltagerne får tre benspænd, som først afsløres på dagen, og de ved endnu heller ikke hvilke råvarer, som de kan trylle med i køkkenet.

“Vi skal hygge os og have det fedt, for det er jo en køkken-jam, men jeg forventer selvfølgelig også, at dem, der melder sig til, giver den ordentlig gas.

Det er en sjov mulighed for at arbejde med råvarer og få sin mad bedømt. Jeg er fuldstændig med på, hvad deltagerne bliver udsat for, for jeg har slev prøvet det,” Timm Vladimir, der vandt den første danske MasterChef i 2011.
Det koster 65 kr. per person at deltage i MasterChef FoodJam Edition og Timm Vladimir opfordrer til at man stiller i hold på 3-4 personer, hvis muligt.

Du er velkommen i teltet til dysten mandag kl. 10-12, tilmeld dig til mig. Er du interesseret i at komme forbi andre dage, så giv mig besked senest torsdag i denne uge. Begge besøg kræver dog, at du allerede er akkrediteret presse af Roskilde Festival.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto