Indian Summer på Musicon

Spændende festaften i støbeskeen hos Kunstsmedjen lørdag 16. september.

Kunstsmedjen finder man i den foholdsvis nye og altide energiske Roskilde-bydel, Musicon.

Heldigvis er Kunstsmedjens øl kolde og eksotiske ved ’Indian Summer Tripple Koncert’.
Det kreative brændpunkt på Musicon er i forvejen er kendt for galleri og kreative værksteder, men  stedet tager nu også musikken ind i varmen. Leder af Kunstsmedjen, Erik Schwartzbald forklarer:

-Vi vil gerne åbne op for musikken på Kunstsmedjen her på Musicon og ind i mellem tilbyde koncerter med mindre navne. Måske ikke nødvendigvis alt for etablerede navne, men som har noget at byde på. Det skal være kvalitet.

‘-I første omgang arrangerer vi koncertaftenen: ‘Indian Summer tripple Koncert, og her har vi sammensat en virkelig interessant aften med tre meget lovende upcoming bands, siger Schwartzbald og lover fest og farver i forbindelse med arrangementet.

igen igen
Fra København kommer bandet ’igen igen’. Det sidste halve år har bandet høstet erfaring, bifald og succes på hovedstadens klubscener og på mindre festivaler ude i landet. Det er lykkes med Igen igens bløde og kantede, men også skarpe og skrøbelige rock.
Teksterne er på dansk, og de handler om det menneskelige, det jordnære, hvad livet byder på af stort og småt, og hvad gør man så? ‘igen igen’ spiller på egne livserfaringer – uden af den grund at forfalde til navlepilleri.

Vera og Hjørdis
Fra Roskilde kommer den lokale duo ’Vera & Hjørdis’, og bevæger sig i deres melodiske og historiefortællende univers. Musikken er Roskilde-pigerne egenen, og dens krydrede klangfarver er underlagt alt fra tangenter, mandolin og akustisk trompet, over vokalharmonier og elektronisk musik. Både Vera og Hjørdis er vokset op i Roskilde, og pigene henter inspirationen både hjemme i baghaven og på rejser til fjerne afkroge af verden. Begge går til dagligt på musikuddannelsen MGK.

Turbinen
Fra København/Roskilde/ kommer ’Turbinen’ for at servere Roskilde-publikummerne deres støvede elektrorock, som Turbinen formår at få ud over rampen med sjælden inderlighed og lige i kødet på de store følelser.
Deres musik spænder fra det stille melodiske til skramlende og storladne arrangementer. Det er smukt og nådesløst. Larmende og lindrende. ’Turbinen’ har flere gange spillet i Roskilde, men København og omegn har også haft glæde af deres medrivende koncerter.

Billetter 50,- ved netkøb på www.facebook.com/whateverbooking.  Billetkøb i døren ved selve arrangementet: 75,- kroner.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto