Den Sorte Skole klar til Roskilde Festival med skræddersyet show

Der kun opføres denne ene gang.

Det bliver et medrivende show langt ud over det forventelige, når den danske duo Den Sorte Skole til sommer inviterer til en sen nattefest på Roskilde Festivals Orange Scene.

Tilmed bliver det en eksklusiv oplevelse, da Den Sorte Skole vil skabe et unikt show og kun opføre det denne ene gang.

Den Sorte Skole, der består af Martin Højland og Simon Dokkedal, er internationalt hyldet for deres spektakulære audiovisuelle shows, hvor de med tusindvis af samples kreerer helt nye kompositioner, der gang på gang har ændret opfattelsen af, hvordan ny musik skabes.

Deres shows er som et arkiv af toner fra hele verden, og tro mod det nysgerrige globale udsyn byder sommerens show på Orange Scene på gæster fra lande som Island, Tyrkiet, Italien, Egypten, Østrig, Colombia, Danmark og Indonesien, mens lys og scenografi skabes af kunstgrupperne Dark Matters, Obscura Vertigo og Frederik Heitmann.

Martin Højland fra Den Sorte Skole siger om sommerens show på Orange Scene:

“Vi har tænkt os at gøre noget, som ingen før har gjort på den scene. Det bliver en fejring af det skæve, det sindssyge, det smukke og det brutale. Det bliver en rejse ind i en magisk parallelverden, hvor korsang, beats, indianere og robotter tripper på samme frekvens. Så publikum kan forvente en kæmpestor og meget anderledes nattefest på Orange Scene.”

Roskilde Festivals musikbooker Peter Hvalkof siger:

“Den Sorte Skole har været på en vanvittigt ambitiøs musikrejse gennem de seneste år, som har taget dem dybt ned i musikhistorien og bogstaveligt talt kloden rundt. De har før forbløffet publikum på Roskilde Festival med sindssygt spektakulære shows, så nu får de chancen for at bryde med enhver forventning om, hvad der kan lade sig gøre på Orange Scene med et show, der nok skal pirre og provokere alle sanser.”

Den Sorte Skole har før skabt fest og særdeles tætpakkede publikumsoplevelser på Roskilde Festival, bl.a. i 2010 hvor de markerede festivalens 40-års jubilæum på Arena, som er Roskilde Festivals næststørste scene.

Se alle offentliggjorte kunstnere her: http://www.roskilde-festival.dk/music/2017

Roskilde Festival finder sted fra lørdag 24. juni til lørdag 1. juli 2017.

Partout-billetter til Roskilde Festival koster 1995 kroner (eksklusiv gebyr).

Et begrænset antal endagsbilletter er til salg for 995 kroner (eksklusiv gebyr).

Billetter kan købes på roskilde-festival.dk.

 
Roskilde Festival skabes af frivillige ildsjæle og er 100 % non-profit. Alt overskud doneres til kulturelle og velgørende formål, og siden begyndelsen i 1970’erne har Roskilde Festival genereret over 270 millioner kroner til udlodning.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto