Powerblock – Det sikreste batteri i fyrværkeribranchen

Hidtil har de kinesiske fabrikker hvor langt hovedparten af alt fyrværkeri fremstilles, haft maskiner som ruller de pap rør som alle fyrværkeri batterier er fremstillet af. Teknikken er simpel og fabrikationen foregår ved at en maskine skærer et passende stykke pap af en stor rulle hvorefter det vædes i lim og rulles til et rør på 25 mm i diameter, hvilket er den mest normale størrelse for batteri rør. Denne konstruktion betyder dog at der kan forekomme fejl på en meget lille del af batterier, fejl som betyder at røret mister noget af sin styrke.

Men det nye Powerblock batteri fremstilles på en helt speciel måde.
”Powerblock batteriet er støbt i et samlet stykke massivt papirmasse som gør det meget stærkt. Derfor er de nye Powerblock batterier meget mere sikre og samtidig kan man putte mere krudt i rørene da de kan holde til mere, udtaler Martin Trier, Professionel fyrværkerimester og Ejer af Trier Festfyrværkeri og Lavpriskrudt.

Powerblock batterier fås i forskellige varianter og rørstørrelser – og kan købes på lavpriskrudt.dk som ejes af Trier Festfyrværkeri, som også beskæftiger sig med professionelt fyrværkeri til events.

”Vi er professionelle fyrværkere hos Trier Festfyrværkeri og vi står for indkøb og produktudvikling – derfor kan vi stå inde for kvaliteten selvom prisen er lav. Vores priser er langt under den normale markedspris da webshoppen giver besparelser i forhold til en fysisk butik og fordi vi selv importere fyrværkeriet og opkøber restpartier fra de store grossister billigt”, siger Martin Trier.

Lavpriskrudt er en af Danmarks eneste fyrværkeri webshops, som også har et udleveringssted tilknyttet hvor man kan få fyrværkeriet udleveret umiddelbart efter.

Kilde : mypresswire.com

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto