Nu! er det højtid for indbrud i huset i forbindelse med Julen

Undgå at ubudne gæster trænger ind i dit hjem, mens du julehygger hos forældre, svigerforældre og resten af familien i den hyggelige juletid.

For de fleste er julen en hyggelig tid sammen med familien, julefrokoster med den gode, traditionelle julemad og masser af julegaver, men for nogle er det en travl tid med masser af overarbejde. Det er ikke kun julemandens værksted, der har sin mest travle periode i december. Der er nogle andre, der også har ekstra travlt; nemlig indbrudstyvene.

Hvert år oplever flere og flere danskere at komme hjem fra juleaftensmiddagen eller julefrokosten 1. eller 2. juledag til et knust vindue, eller en dør der er brudt åben, og opdager, at sølvtøjet og arvestykkerne er væk. Det kan være rigtig svært at sikre sig mod indbrud i juledagene, også selvom man har en husalarm koblet til sit hjem. Ofte er indbrudstyvene væk, inden man får en besked fra alarmselskabet. For at være helt sikker på, at indbrudstyvene ikke får noget at lave i julen, er det bedst, hvis alle bare bliver hjemme – men hvor er hyggen i det?

Et smartere sikkerhedssystem, hvor man kan holde øje med sit hjem, selvom man ikke er hjemme, kan være løsningen. I dag er teknologien kommet så langt, at man kan styre lyset i sit hjem med sin mobil eller tablet, selvom man ikke er hjemme, og man kan endda overvåge sit hjem fra sin enhed. Man har derfor fuld kontrol over sin bolig via sin mobil eller tablet. En af disse sikkerhedssystemer har Panasonic lavet med deres Smart Home løsning. “Vi oplever stor interesse for vores løsning, og mange af vores kunder lægger vægt på, at sikkerhedssystemet ikke kræver en månedlig ydelse til et alarmselskab, men at det kun koster en engangspris, og at sikkerhedssystemets størrelse kan justeres efter behov.” Fortæller Jens Krogh, direktør hos Panasonic Centerforening.

Til Smart Home kan der kobles op til 50 enheder på, som f.eks. kameraer med to-vejskommunikation, vejrbestandige kameraer til udendørs brug, sensorer der kan opfange lyde, bevægelser, glasbrud, vandlækage, eller hvis et vindue eller en dør åbnes. Smarte sikkerhedssystemer som Smart Home fra Panasonic virker også selv under strømafbrydelse ved hjælp af et backup-batteri. Smart Home forbinder enhederne med samme teknologi som trådløse telefoner, der rækker længere end wi-fi. Det betyder, at man kan blive varslet, hvis der er bevægelse i haven, udehuset, garagen eller skuret.

Relevant information
Læs mere om smartsikring på panasoniccenters hjemmeside
https://www.panasoniccenter.dk/produkter/smart-home/

Kilde : mypresswire.com

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto