Roskilde Kommune køber badmintonhal.

Det har betydet, at badmintonspillerne midlertidigt har haft tider i Roskilde Kongrescenter. Nu køber kommunen hallen, så de igen kan bruge den.

”Jeg har netop underskrevet købsaftalen på vegne af kommunen. Købet betyder, at fjerboldene snart igen kan flyve i Himmelev. Hallen er en naturlig del af Idrætscenteret, og idrætsudøverne skal ikke sidde tilbage med sorteper efter konkursen. De skal have et sted at dyrke sport. Et køb er derfor det eneste ansvarlige”, siger borgmester Joy Mogensen.

For at handlen kan gå formelt igennem, så skal panthaverne godkende handlen endeligt. Så snart det er faldet på plads, vil kommunen tage kontakt til brugerne om at få åbnet hallen igen.

Formand for Kultur- og Idrætsudvalget, Birgit Pedersen gælder sig på idrættens vegne:
”Jeg er rigtig glad for, at det levende badmintonmiljø i Himmelev nu igen får adgang til at bruge hallen. De har ikke haft optimale forhold ved at skulle bruge Roskilde Kongrescenter. Nu får de deres egen base, hvor badmintonmiljøet kan trives, og hvor der også bliver plads til andre idrætsgrene”.

Kommunen har besigtiget hallen, og vurderer, at den løbende vedligeholdelse har været mangelfuld og der er behov for reparationer, malerarbejder mv.

Derfor bød kommunen 1,975 mio. kr. for hallen, som har været til salg et lille halvt år, mens den offentlige vurdering i 2015 var sat til 4,3 mio. kr.. Buddet var tilstrækkeligt til, at kommunen fik lov til at købe hallen af konkursboet.

Yderligere oplysninger
Økonomichef Kirsten Thune, 3084 1006
Afsnitsleder i Kultur- og idræt Gitte Kronbak Nielsen 4631 4090

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto