Udlært elektriker hos EL:CON

»Som 3. års lærling har man 14 dages selvvalgt specialefag, og her valgte jeg sikring.
Det er så meget anderledes og spændende at løse sikring sopgaver, derfor vil jeg gerne fortsætte ad dén vej,« fortæller Andreas.

Projektleder Flemming Jespersen fortæller, at Andreas har prøvet mange forskellige typer opgaver lige fra elinstallationer på byggepladser over at være delelærling på Roskilde Universitet til den nyeste opgave i sikringsafdelingen: »Da Andreas kom og sagde, at han havde fået lyst til at arbejde med sikring, sendte vi ham ud til en medicinalindustrikunde, hvor vi er i gang med en ABA-sag, der har mange aspekter. Jeg har på fornemmelsen, han er en ung mand, der er godt på vej,« siger han.

»Han klarer faktisk opgaverne så fint, at han selv styrer det ene sjak derude,« supplerer sikringselektriker Henrik Rømer, der er pladsformand.

Nye opgaver i ny afdeling
Hvad er så dine fremtidsønsker, spørger vi den næsten udlærte unge mand?

»Sikringsopgaverne er temmelig nye for mig, men jeg kan mærke, det er opgaver, jeg trives med og finder interessante. Og så skal jeg jo også lige falde på plads i den nye sikringsafdeling,« griner Andreas.

»Andreas er en frisk ung mand med godt gå-på-mod og en god humor. Han har stået for alle sikrings-installationer i en ny bygning på egen hånd. Han ringer af og til, hvis han har et spørgsmål, men ellers er jeg helt tryg ved, at han løser opgaverne meget kompetent,« siger pladsformanden Henrik Rømer.

EL:CON-afdelingen i Roskilde fejrer Andreas den 3. februar blandt andet med servering af afdelingens legendariske hjemmegrillede flæskestegsandwiches.

Tillykke Andreas

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto