RENT-A-WRECK VIL ETABLERE AFDELING I ROSKILDE

Rent-A-Wreck har været etableret i Skandinavien siden 1992 og er den eneste kæde for brugtbilsudlejning i Sverige og Norge. I alt har Rent-A-Wreck 150 udlejningsstationer, hvoraf over 50 er i Norge og Sverige. Nu vil Rent-A-Wreck etablere sig i Danmark, og Roskilde er et av de områder, der satses på.

”Vi etablerer 10 nye afdelinger om året, og vi vil i løbet af 2017 etablere os i Roskilde. Vi anser området omkring Roskilde for at være meget interessant, og vi vil gerne etablere os her. Vi forestiller os, at Rent-A-Wreck i Roskilde skal drives af en lokal franchisetager, og vi er derfor på udkig efter gode lokale partnere”, siger Daglig leder Tom Weum fra Rent-A-Wreck i Skandinavien.

Med etableringen af Rent-A-Wreck i Roskilde vil der blive udbudt fornuftige udlejningsbiler til privatkunder, erhvervskunder og offentlige myndigheder i hele regionen. I dag tilbyder Rent-A-Wreck udlejning af biler i de fleste kategorier ved deres udlejningsstationer.

Rent-A-Wrecks koncept går ud på at tilbyde udlejning til rimelige priser, uden at dette på nogen måde sker på bekostning af sikkerhed eller service. Alle biler gennemgår den obligatoriske køretøjskontrol. Grundig klargøring og sikkerhedstjek foretages mellem hvert lejeforhold, som i gennemsnit varer 7 dage.

Af Rent-A-Wrecks 150 afdelinger findes 29 i Norge, 27 i Sverige og 1 i Island.

For yderligere oplysninger kontakt venligst daglig leder Tom Weum hos Rent-A-Wreck of Scandinavia på telefon 00 47 22 50 02 50.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto