LA Roskilde i Byrådet i 2017

På opstillingsmødet skulle Liberal Alliance Roskilde vælge foreningens kandidater til kommunalvalget i 2017, herunder spidskandidaten der skal styre Liberal Alliance mod Byrådet.

Opstillingsmødet førte til valg af en spidskandidat, der blev valgt med overbevisende flertal. Knud Erik Damgaard fra Vor Frue, blev til opstillingsmødet valgt som Liberal Alliances spidskandidat i Roskilde. Hertil blev der valgt yderligere seks kandidater, der er udgjort af engagerede og skarpe kandidater i flere valgbare aldersgrupper. Liberal Alliance bliver således repræsenteret af syv kandidater til kommunalvalget i Roskilde i 2017. Kandidaterne har meget forskellige baggrunde, men deler alle sammen ambitionen om et mere liberalt Roskilde og en liberal stemme i Roskilde Byråd.

Den nyvalgte spidskandidat, Knud Damgaard deler sine ambitioner for Roskilde;

”Liberal Alliance skal kendes for deres liberale værdier og det skal være kendetegnene for vores arbejde i byrådet. Roskilde skal præges af de liberale værdier, der skal forbedre infrastruktur, luge ud i bureaukratiet, sikre mere frihed for borgerne og respekt for borgernes penge. Vi skal have borgerne i kommunen tilbage i højsædet.”

Opstillingsmødet i LA Roskilde, var ligeledes et samlingspunkt, hvor de unge i Liberal Alliances Ungdom i Roskilde kunne deltage og de unge kunne få deres besyv med i valget af kandidaterne til kommunalvalget 2017.

Til opstilingsmødet har formand i LA Roskilde, Johnny Magnussen, følgende kommentarer;

”Opstillingsmødet havde et ganske tilfredsstillende fremmøde og jeg synes det er rigtig positivt, at vi har fået valgt nogle kandidater med forskellige baggrunde. Det gør, at vi bedre kan repræsentere borgerne. Og så vil jeg gerne ønske Knud tillykke med valget som spidskandidat”

Til kommunalvalget 2017 vil Liberal Alliance i Roskilde således have følgende opstillingsliste:
1.    Knud Erik Damgaard
2.    Bo Jens Christensen
3.    Liv K. Olesen
4.    Lasse Skovbo Søkilde
5.    Lars Tonø
6.    Erik Leth Møller
7.    Michael Søndergaard

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto