Knud Odde udstilling i Borup

Er Knud Odde, der har en vis lokal tilknytning, idet han er klassisk sproglig student fra Køge Gymnasium.
Han er født i 1955 og er kendt både som maler, grafiker og musiker.

Knud Odde debuterede på Charlottenborgs Efterårsudstilling og har siden deltaget i et stort antal udstillinger både i Danmark og i udlandet. Han er repræsenteret på en lang række af landets kunstmuseer og er medlem af sammenslutningen Corner.
Knud Odde hører til blandt de „Vilde unge“ med et stærkt symbolsprog og en ekspressiv form. Han begyndte allerede som barn at male og som kunstner er han autodidakt. Mange vil huske ham som en del af bandet Sort Sol, og mange af musikkens og filmens ikoner har været motiv for hans billeder. Det gælder fx. Miles Davis, Patti Smith ogg Shirley MacLaine. Hans figurer bevæger sig rundt i dobbelttydige erotiske, spirituelle og melankolske universer, hvor had og afsky er uadskillelige fra kærlighed og lyst.
Der er fernisering i Borup Kulturhus søndag den 23. april kl. 14-16 dagen efter at Kulturforeningen i Skovbo har 50 års jubilæumskoncert med „Burnin Red Ivanhoe“. Udstillingen kan ses på lørdage og søndage frem til 21. maj. Udstillingen er støttet af Køge Kommunes Kulturpulje.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto