Roskilde Festival melder udsolgt af partoutbilletter

Den enorme efterspørgsel på Roskilde Festivals bugnende musikalske og kunstneriske oplevelser betyder, at 80.000 musikelskere nu har sikret sig billet til den fulde otte dage lange festivaloplevelse.

Dermed kan Roskilde Festival melde udsolgt af samtlige partoutbilletter efter det hurtigste billetsalg i mere end 20 år.

Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde udtaler, det er helt fantastisk, at vi igen kan melde udsolgt, og især at vi tilmed kan gøre det i så god tid før festivalen.

Det betyder, at 80.000 deltagere nu har valgt den fulde festivaloplevelse med musik, kunst og fællesskab gennem otte dage. Samtidig peger billetsalget i retning af, at vi igen kan forvente at leve op til vores almennyttige formål og donere et millionbeløb til velgørende formål efter festivalen.

Endagsbilletter kan fortsat købes

Det er dog fortsat muligt at opleve stemningen på festivalpladsen i år og navne som Bruno Mars, Nick Cave & The Bad Seeds, Gorillaz, Massive Attack, Dua Lipa og David Byrne, hvis man sikrer sig en endagsbillet til dagene torsdag, fredag eller lørdag.

Endagsbilletter koster 1050 kroner (eksklusivt gebyr).

Endagsbilletter til onsdag er udsolgte, mens torsdag er meget tæt på udsolgt.

Roskilde Festival har meldt udsolgt af partoutbilletter på de seneste fem festivaler, og årets billetsalg er det næsthurtigste i festivalens 47-årige historie. Kun i 1996 blev billetterne udsolgt hurtigere end i år.

Årets plakat favner navne som Bruno Mars, Dua Lipa, Eminem, Gorillaz, Massive Attack, Nephew og Nick Cave & The Bad Seeds.

Roskilde Festival 2018 finder sted fra lørdag 30. juni til lørdag 7. juli 2018.

Pas på ugyldige billetter

Når Roskilde Festival er udsolgt, sælges der ofte billetter fra uofficielle steder som Viagogo – og ofte til overpriser. Hvis billetter stjæles eller mistes, kan billetnumrene gøres ugyldige. På denne måde kan svindlere forsøge at sælge billetter, som i virkeligheden er ugyldige.

Roskilde Festival kan ikke tjekke, om billetter, der er købt andre steder end hos officielle salgssteder, er gyldige. I stedet opfordres interesserede til at købe eller sælge udsolgte billetkategorier via ventelisten på festivalens hjemmeside.

Bliv ven med Roskilde nyheder på facebook lige her >>>

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto