SAVEUS åbner Orange Scene

En storladen oplevelse er i vente, når Martin Hedegaard i år indvier Orange Scene i spidsen for sin gruppe SAVEUS.

Martin Hedegaard trådte første gang ind i danskernes bevidsthed, da han som 15-årig vandt den første danske udgave af X Factor. I 2015 vendte han tilbage til rampelyset med soloprojektet SAVEUS og skabte øjeblikkeligt sensation med debutsinglen ‘Levitate Me’.

I 2016 debuterede SAVEUS på Roskilde Festivals vækstlagsscene, Countdown, med rosende anmeldelser til følge, og siden har de ikke været til at stoppe med stribevis af succesfulde koncerter, adskillige radio-hits og millioner af afspilninger på streamingtjenesterne bag sig.

SAVEUS er i øjeblikket i fuld gang med indspilningerne af nyt materiale, og de to seneste hitsingler – de sjælfulde og synthesizer-ladede popperler ‘Time Can Heal a Man’ og ‘Watch the World’ – demonstrerer, at gruppen sigter særdeles højt i øjeblikket.

Tiden er derfor inde til at tryllebinde karrierens hidtil største livepublikum med en optræden på Orange Scene onsdag den 4. juli.

Cirka 175 navne spiller på næste års Roskilde Festival, og mange flere navne offentliggøres snarest.

Roskilde Festival finder sted fra lørdag 30. juni til lørdag 7. juli 2018.

Plakaten afsløres i morgen

Roskilde Festival offentliggør årets plakat med masser af nye navne og kunstoplevelser i morgen, torsdag den 5. april kl. 8.00.

Navne som Eminem, Gorillaz, Bruno Mars, David Byrne, Fever Ray, Stormzy, My Bloody Valentine, Nine Inch Nails, Nephew, Benal og First Aid Kit er i forvejen på programmet.

Bliv ven med Roskilde nyheder på facebook lige her >>>

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto