Josefine er udlært elektriker hos EL:CON i Roskilde

Josefine har tilbragt en stor del af sin læretid i Projekt- og dernæst i Serviceafdelingen helt indtil sin svendeprøve.

Nu er hun tilknyttet Sikringsafdelingen, og det passer den nyudklækkede elektriker fint: »Kollegaerne her i Sikring er super gode, opgaverne er udfordrende og helt anderledes, end dem jeg har prøvet tidligere i min læretid.«

Serviceleder Claus Andersen tilføjer: »Josefine er en pige med ben i næsen, og vi har været glade for at arbejde sammen med hende her i Serviceafdelingen. Josefine er desuden utrolig venlig og rolig over for både kollegaer og kunder.«

I øjeblikket arbejder Josefine og hendes sikringskollegaer på at få brand- og tyverisikring installeret i EL:CONs nye Roskildedomicil, så resten af kollegaerne kan flytte ind som planlagt.

Glad lærling
Selv om fremtiden for den nyudlærte elektriker kommer til at foregå i Sikringsafdelingen, har Josefine gode forløb i andre afdelinger at tænke tilbage på.
»Jeg har været glad for hele mit lærlingeforløb, og jeg er blevet behandlet super godt her i EL:CON Roskilde,« fortæller hun.

Josefine husker blandt andet sin tid i Projektafdelingen, da hun var med på en stor entreprise i Carlsberg-byen: »Dén opgave var teknisk spændende. Vi opførte lejligheder helt fra bunden, og jeg var endda med til at læse tegningerne og udføre installationsopgaver ud fra dem.«

Hun har været glad for variationerne og selvstændigheden i sine opgaver og dét, at hun har fået mulighed for at arbejde med forskellige faggrupper og afdelinger i EL:CON.

Josefines svendegilde bliver fejret i de nye EL:CON-lokaler i Roskilde, hvor man naturligvis tænder grillen og fremstiller de legendariske ribben-sandwicher i dagens anledning.
Stort tillykke Josefine☺

 

 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto