Vækstpris til lokal specialvarebutik

Den 1. oktober modtog Stigefabrikken.dk ApS årets Gazellepris.

Det sker samtidig med at virksomheden rykker administrationen fra Københavnsvej 106F til Hersegade 20 og salgsafdelingen flytter til Slagelse.

 

”Vi er selvfølgelig både glade og super stolte over kåringen. Det er en indikation på, at vi gør noget rigtigt, og det giver selvfølgelig ekstra meget blod på tanden, når man får den slags nyheder i indbakken,” fortæller Lasse Simoni, som er den ene halvdel af iværksætterduoen bag Stigefabrikken.dk ApS.

 

Kontorer i Roskilde, Slagelse og Smålandsstenar, Sverige

Efter at have haft kontorlokaler og showroom på Københavnsvej 106F siden 2014, lejer virksomheden sig nu ind i kontorhotellet M4 på Hersegade. Lasse Simoni, som bor i Roskilde, vil fremover have sin base på kontorfællesskabet, hvor der fortsat vil kunne afholdes kunde- og leverandørmøder. Salgsafdeling og showroom flyttes til Slagelse.

Som et led i strategien om at blive Skandinaviens førende forhandler af ”Sikkerhed i højden” har virksomheden endvidere åbnet et salgskontor i Sverige med ønsket om at være tættere på eksisterende og fremtidige kunder i Sverige. Stigefabrikken.dk ApS har været til stede med en svensk version af webshoppen siden 2014 – men det helt store gennembrud lader fortsat vente på sig.

”Det svenske marked har et stort vækstpotentiale, som vores nye afdeling skal være medvirkende til at udforske. Vi har ansat en dygtig medarbejder med mere end tyve års erfaring fra branchen, og vi tror på at hendes erfaring kombineret med den fysiske tilstedeværelse kan hjælpe os til en bedre position på markedet,” fortæller Lasse Simoni.

 

Vækst med livrem og seler

Selvom Gazellestatuetten signalerer vækst i hastigt tempo, og vækstlån og funding er meget oppe i tiden, har Lasse Simoni og forretningspartneren Peter Christensen, som bor i Slagelse, groet virksomheden i en hastighed, som har gjort det muligt at styre udenom sultne banker og investorer.

Ifølge Lasse Simoni og Peter Christensen, er virksomheden vokset i et passende tempo, som har gjort, at de hele tiden har haft overblik over forretningen og ikke har skullet låne penge eller sælge ud af deres ejerandele. De afviser ikke, at lån eller investering aldrig kommer på tale – men i de første år har det været vigtigt for dem begge at skabe en sund, selvfinansieret virksomhed.

 

Om Stigefabrikken.dk ApS

Siden Stigefabrikken.dk slog sine virtuelle døre op, har mere end 15.000 kunder i ind- og udland handlet hos dem; og tallet stiger stødt, måned for måned. Blandt virksomhedens kunder er alt fra gør-det-selv folk, håndværkere og boligforeninger til dagligvarekæder og større industrivirksomheder.

 

Bliv ven med Roskilde nyheder på facebook lige her >>>

 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto