Niklas er udlært elektriker hos EL:CON i Roskilde

 

»Niklas er en frisk ung mand med en god humor, og han er ikke bange for at tage fat. Vi er glade for, han har sagt ja til at blive hos EL:CON, nu skal vi bare finde ud af, om det bliver i Service- eller Sikringsafdelingen«, fortæller serviceleder Claus Andersen. 

 

Niklas startede som lærling i Serviceafdelingen, var dernæst i Projektafdelingen og med på større entrepriser, kom så tilbage til Service, og siden svendeprøven har han været tilknyttet Sikringsafdelingen. 

»Jeg fik ret hurtigt lov til at køre i egen servicevogn og løste forskellige serviceopgaver primært for Roskilde Kommune, da jeg kom i lære. Det kunne jeg godt lide, ligesom jeg er meget interesseret i opgaverne her i Sikringsafdelingen«, siger den nyudklækkede elektriker, der dog tilføjer, at han lige skal tilegne sig lidt mere viden om, hvordan arbejdsgangene er inden for Sikring. 

Det skal han nok komme efter, for det er en fagligt dygtig elektriker, kollegaerne i EL:CON kan se frem til at arbejde sammen med – han har nemlig fået et 12-tal i sin mundtlige svendeprøve. 

 

Mere teknik
»Jeg har lært det grundlæggende i at være elektriker ved at være med på de større entrepriser som eksempelvis lejlighedskomplekser. Her skal nemlig trækkes mange kabler, monteres stikkontakter og lamper. Det er dog de mere tekniske opgaver som fx fejlsøgning, der trækker mest i mig«, forklarer Niklas.

Blandt andet derfor har han også en forventning om, at teknikken og selv at udtænke løsninger på de individuelle opgaver fortsat bliver mere kompleks, nu hvor han er udlært: »Jeg ser frem til fortsat at blive udfordret i mit arbejde og glæder mig til at fortsætte her hos EL:CON i Roskilde«.

 

Held og lykke med udfordringerne – og stort tillykke Niklas ☺

 

 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto