Julemarked hos Zonta Roskilde – støt den gode sag

 Et stort udvalg af kranse, puder, pelsting, småkager, marmelade, hjemmesyltede rødbeder og dekorationer for en hver smag er at finde på det årlige julemarked. Zonta Roskilde har også et restlager af brugte tasker, som sælges ekstra billigt denne dag. Der er derfor rig mulighed for at finde den perfekte værtindegave, mandelgaven og julepynten til årets julefest.

Klubbens medlemmer har travlt med at gøre alting færdigt inden julemarkedet, og Zonta Roskilde er klar med både gløgg og julestemning, når de byder velkommen i afslappede og hyggelige rammer på Sct. Ibsvej 19, lige ved siden af Gasværket, i Roskilde søndag den 25. november mellem kl. 10 – 15. 

Zonta Roskildes donation til kampen mod børneægteskaber gør en forskel

Overskuddet fra årets julemarked doneres til kampen mod børneægteskaber via Zonta International. Samarbejdet mellem Zonta og UNFPA (FN’s Befolkningsfond) om at bekæmpe børneægteskaber har været en stor succes. Ved seneste Convention i Japan, hvor Zonta klubber fra hele verden samledes, var der på verdensplan stor tilslutning til bl.a. at styrke indsatsen om at bekæmpe børneægteskaber i endnu flere lande. Derfor fortsætter Zonta Roskilde donationerne til kampen mod børneægteskaber, fordi det gør en forskel. 

Julemarkedet afholdes søndag den 25. november kl. 10 – 15 på Sct. Ibsvej 19, Roskilde (lige ved siden af Gasværket)  

 

Bliv ven med Roskilde nyheder på facebook lige her >>>

 

 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto