Per er udlært elektriker – og fortsætter hos EL:CON i Roskilde

 

»Vi ser frem til samarbejdet med Per her i afdelingen. Han er en hyggelig, stabil fyr, der tager godt hånd om sine opgaver, og han er også rar at omgås og vellidt«, fortæller serviceleder Claus Andersen. 

 

 

Per har været rundt i flere af EL:CON Roskildes afdelinger gennem sin læretid, og det har været en lærerig proces: »Jeg har både været i entreprisen, i sikring og service. Fx var jeg med på sikrings-, brand- og overvågningsopgaver. Det er en spændende fagretning, jeg ikke havde nogen forestilling om, inden jeg blev tilknyttet sikringsafdelingen«.

 

Men det er alligevel opgaverne i service, den nye elektrikersvend brænder mest for: »Ja, det passer mig super godt med forskellige opgaver og forskellige kunder hver dag«.

 

Ønske om en håndværkeruddannelse

Det har altid været Pers ønske, at han skulle have et svendebrev på en håndværkeruddannelse. Og det har han nu fået i en alder af 32 år.

 

»Jeg har været i voksenlære her hos EL:CON, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Jeg har nogle rare kollegaer, der gerne giver en hjælpende hånd, men som også uddelegerer ansvar til dem, der ønsker det«, fortæller Per og tilføjer, at han faktisk i en lang årrække, inden han gik i gang med elektrikeruddannelsen, tilegnede sig flere kompetencer, da han arbejdede som ufaglært industrimontør af vaskemaskiner sammen med sin far.

 

»Ja, og så fik min kæreste og jeg også to døtre i perioden, inden jeg kom i lære. Derfor trak det lidt ud, men jeg er rigtig glad for, at jeg tog skridtet«, siger den tilfredse elektriker.

Stort tillykke med svendebrevet Per ☺

 

 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto