Skøn sommerkoncert i de smukke omgivelser ved Ledreborg Slot i Lejre.

En skøn sommerkoncert i de smukke omgivelser ved Ledreborg Slot i Lejre d. 15 august.

Slotsparken forvandles for en enkelt dag til en koncertplads, og danner rammerne for en mindeværdig koncertoplevelse ud over det sædvanlige.

Come2Live er stolte af at kunne præsentere programmet:

TEITUR
Teitur Lassen er en færøsk singer-songwriter med en bred, international karriere, otte albums, to DMA-priser og over 1000 verdensomspændende koncerter i bagagen. Hans debutalbum ”Poetry & Aeroplanes” fra 2003, er af John Mayer, som han flere gange har varmet op for, blevet beskrevet som et af de bedste albums i mange år.

Herhjemme har Teitur for nyligt gjort sig særdeles bemærket i TV2-programmet, Toppen af Poppen, hvor han for alvor fik slået fast, at han er en musiker med integritet, en forførende lyd og hjertet på det rette sted.

I 2020 udgiver Teitur et helt nyt, 12 numre langt album, og vi håber på at få en smagsprøve til Come2Live på Ledreborg.

LET’S GROOVE – EARTH, WIND & FIRE SHOW
Du kender garanteret EARTH, WIND & FIRE’s giga-hits, ”September”, ”Fantasy”, ”Boogie Wonderland” og ”Let’s Groove”.
Forestil dig disse (og mange flere) opført af et 15 mand stort orkester, live, under åben himmel, akkompagneret af de to P4-værter og DJ’s, Milling og Molbech.

Sammen tager de dig på en rejse bagom bandet EARTH, WIND & FIRE og giver dig de bedste, dybeste og sjoveste facts om tilblivelsen af numrene. Med masser af musikkyndighed, energi og funky moves sætter de fut i fejemøget i Ledreborg Slotspark, og vi tør godt garantere, at det bliver en oplevelse, du sent vil glemme.

Selv kalder de det ”LET’S GROOVE – en live funk cast” – vi kalder det for fest!

SKO/TORP
Sko/Torp er et velkendt navn på den danske musikscene, og siden 1990 har de turneret kongeriget rundt efter udgivelsen af ”On A Long Lonely Night”, der dengang satte rekord som det bedst sælgende danske debutalbum.

I 2018 udgav de deres syvende album, #skotorp7, og publikum kan forvente en god blanding af gammelt og nyt, når Sko/Torp indtager Ledreborg Slotspark den 15. august 2020.

AURA DIONE
Danske/spanske og færøske/franske Aura Dione er ikke til at komme udenom i det danske lydbillede med sin alenlange liste af radiohits, der blandt andet tæller ”Geronimo”, ”I Will Love You Monday” og ”In Love With The World”.

I 2009 udgav hun debutalbummet ”Columbine”, der ikke bare blev en succes herhjemme, men også storhittede i Tyskland. Sidenhen er det blevet til yderligere to albums og masser af hits – senest ”Sunshine” og ”Shania Twain” i 2019.

Aura er fakkelbærer for den nye lyd af stærke kvinder, og hun leverer gennem musikken både autentiske og ærlige beretninger om sit liv, og sange inspireret af sine fans og stærke kvinder omkring hende.

BARBARA MOLEKO
Powerhuset med det genkendelige navn, Barbara Moleko, debuterede i 2012 som featuring på L.O.C-nummeret ”Helt Min Egen” og efter heftig medvind udgav hun allerede året efter albummet ”Lykken Er…”.

Kvinden med de mange rødder, der både fæstner i Mozambique, Sydafrika og noget som eksotisk som Vanløse, har sidenhen manifesteret sin berettigelse med adskillige udsolgte live- shows, musicals og deltagelse i TV2-programmet Toppen af Poppen.

Hendes andet album,
”Bapsz”, fra 2015, bød på radiohits som ”Gør Mig Lykkelig”, ”Tag Min Hånd” og ”Paranoia”, hvoraf det første blev årets mest spillede nummer på P3 og P4.

Det nyeste skud på stammen er singlen ”Volume” fra 2019, og vi glæder os til endnu mere musik fra elskværdige Barbara Moleko.

RASMUS WALTER
Rasmus Walter er indehaver af både guld- og platin, og så har han mere end 60 millioner – ja, du læste rigtigt – streams. Det er næsten 10 år siden, vi første gang hørte Rasmus Walters navn i solo-regi, og han er stadig topaktuel.

Sidste år udgav sangskriveren singlen ”Finder Vej”, som er første udspil til hans varslede plade, der er sat til at udkomme i starten af 2020, og som dermed bliver det femte i rækken.

Med sig på scenen har han sit band, og sammen disker de op med det bedste fra repertoiret, der består af fire, snart fem, soloalbums, et utal af liveoptrædener og radiohits som ”Endeløst”, ”Dybt Vand” og ”Verden i stå”.

AMEA
Det spirende stjernefrø, 21-årige AMEA fra Thorsø, startede sin karriere i 2014, og har siden høstet den ene gode anmeldelse efter den anden, blandt andet i P3’s Karrierekanonen og af musikanmelder Anders Houmøller Thomsen, der spørger ”Er den danske Beyoncé en ung pige fra Thorsø?”.

Musikmagasinet GAFFA har tilmed beskrevet hende som en af de artister, vi skal holde særligt godt øje med i 2020.

Udover skøn musik vil der være et stort og lækkert udvalg af lækker street food og læskende drikkevarer, som kan købes på pladsen. Vi sørger naturligvis for kødfri alternativer.

For mere information om parkering, mad- og drikke, betalingsformer, handicapforhold m.m. se www.come2live.dk/ledreborg/

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto