3 ting du kan lave under hjemmekarantæne

En stor del af Danmark er lukket ned, og det betyder at mange er sendt hjem på tvungen ferie, og andre er sendt hjem uden arbejdsopgaver. Endnu andre er sendt hjem på hjemmearbejde.

Nogle af os nyder måske al den ekstra tid, men flere endnu begynder at kede sig efter den første uges tid. Vi kan ikke komme ud mødes med venner og veninder. Så hvad kan man lave med de mange ekstra timer med familien ? Her er tre bud på, hvad man kan få timerne til at gå med.

1. Få gang i de gamle brætspil

Hvis du er så heldig at være kommet i karantæne med andre, det kan være dine kone eller kæreste, dine børn eller en roomie, så kan man få mange gode stunder til at gå ved at spille et af de gode gamle brætspil der alligevel ligger i skabet.

Hvem elsker ikke at slå et familiemedlem i ludo, Bezzerwisser eller i matador? Her kan man virkelig skabe nogle gode, hyggelige stunder under karantænen.

 

2. Få nu set den serie du ikke har haft tid til før nu.

Vi har alle sammen haft en eller mange serier og film liggende på “min liste” på Netflix. Hvis du ikke har tid til at få set dem igennem nu, hvornår skulle du så få tid til det?

 

3. Puslespil

Der er noget fantastisk over at lægge et puslespil. Først virker det helt uoverskueligt, men man glæder sig til at sætte sig og hygge med det. Så begynder det langsomt at tage form, Puslespil kan give dig og familien et pusterum til at koble af, og få tankerne et andet sted.

 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto