Bilister elsker Lego biler

Og muligheden for at kombinere optankning af højoktanbenzinen Shell V-Power med at få en miniaturemodel af en Ferrari-racer i LEGO klodser har i den grad fået bilisterne til benzinpumperne. Dagligt langer Shell således flere tusinde LEGO biler over disken.

”Vi havde fra start store forhåbninger til samarbejdet med LEGO koncernen og til brugen af LEGO bilerne i vores kampagne. Men interessen blandt bilisterne har været overvældende, og vi har løftet vores salg af Shell V-Power til et uventet højt niveau,” siger Per Ollikainen, produktchef, Dansk Shell.

30 liter = 1 stk. Legobil

I alt sætter Shell ca. 300.000 miniatureudgaver af seks forskellige Ferrari modeller og et F1 mekanikerteam i LEGO klodser på højkant for bilisterne. Tanker du mindst 30 liter Shell V-Power, følger en Ferrari med uden videre. Bilister, der tanker Shells almindelige FuelSave benzin eller diesel kan købe de eksklusive LEGO modeller for 20 kr. F1 mekanikerteamet kunne erhverves i kampagnes første fire uger ved køb af Perfect Shine-bilvask.

”Kampagnen fortsætter frem til 14. august, så Ferrari og LEGO fans i alle aldre har stadig chancen for at anskaffe sig en eller hele serien af de unikke biler, når de tanker hos Shell. Men så er det også slut efter otte hektiske uger,” siger Per Ollikainen.

Ferrari topper listen

Bilister, som tanker sig til – eller køber – den komplette samling af Ferrarier er flot ’kørende’. Serien rummer således Ferrari F40, Ferrari FXX, Ferrari 250 GT Berlinetta, Ferrari 458 Italia, Ferrari 150 Italia og en Scuderia Ferrari Truck. Endelig indeholder serien også F1 mekanikerteamet. Bilmodellerne er udstyret med en lille motor (træk tilbage og slip, og bilen kører frem) og er eksklusivt Ferrari Licenced. De sælges derfor kun i en begrænset produktion og periode – og kun hos Shell.

Om Shell V-Power

Shell V-Power er markedets eneste 99-oktan benzin. Ifølge uafhængige tests forbedrer benzinen bilers acceleration og optimerer motorens ydeevne. Shell V-Power indeholder særlige rensekomponenter, der fjerner belægninger ved indsugningsventilerne og holder dem rene. Samtidig hjælper friktionsnedsættende komponenter motoren til at rotere lettere.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto