Robyn til Roskilde Festival

 Hun har netop udgivet sit første album i otte år, og næste sommer er hun klar til at knuse hjerter og få alle til at danse på samme tid fredag nat på Roskilde Festival.

Roskilde Festivals programchef Anders Wahrén siger:

“Robyn er på alle måder det helt ideelle hovednavn for os. Hun er albumaktuel efter mange års pause, og hun har noget på hjertet, der rører vores gæster dybt. Og så kan hun sætte gang i festen på Orange Scene med et fabelagtigt band, et visuelt helstøbt show og en sætliste pakket med hits. Hun er kort sagt klar til at gøre sin nat på Roskilde Festival til endnu én af dem, man sent glemmer.” 

Robyn har altid været en mester i at bøje den moderne poppalet og skabe komplekse følelser i sine dansevenlige og ørehængende melodier.

Hun har kravlet op ad hitlisterne overalt, hun har høstet jublende anmeldelser, blevet Grammy-nomineret mange gange – og selvom hun tager sig god tid mellem plader, står verden altid klar med åbne arme til at tage imod hende. 

I 2018 har hun omsider udgivet et nyt album. Titlen er Honey, og på trods af den søde titel er der bitterhed nedenunder. Hendes lyde er på overfladen tilbagelænede og sexede, men nedenunder stikker det med ubehag. Temaer som hjertesorg og modløshed drypper ned i sangens lydstof.

Robyn appellerer til unge i mange aldre nu. Nogle husker det tidlige hit “Show Me Love” fra filmen “Fucking Åmål”, andre husker “Dancing On My Own” kanaliseret gennem tv-serier som “Girls” og “Skam”. Man kan roligt sige, at Robyn har været soundtrack til mange knuste hjerter. 

Hun har tidligere gæstet Roskilde Festival i 2008 og 2010 (og også i 2009 som gæst hos Röyksopp) 

Roskilde Festival 2019 finder sted gennem otte dage fra lørdag 29. juni til lørdag 6. juli 2019.

Det samlede program favner cirka 180 musiknavne, og kunstnere som The Cure, Travis Scott, Testament, Scarlet Pleasure og Julia Holter er blandt de allerede offentliggjorte navne.

Billetter kan købes via roskilde-festival.dk

Roskilde Festival skabes af frivillige og er 100% non-profit. Alt overskud doneres til kulturelle og velgørende formål af Foreningen Roskilde Festival. Siden begyndelsen i 70’erne har Roskilde Festival genereret over 345 millioner kroner til udlodning. 

 Bliv ven med Roskilde nyheder på facebook lige her >>>

 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto