Roskilde Festival melder udsolgt af partoutbilletter

Efterspørgslen på at deltage i den fulde Roskilde Festival-oplevelse til sommer har været så høj, at Roskilde Festival nu kan melde udsolgt af partoutbilletter.

Det betyder, at 80.000 musikelskere nu har sikret sig billet til den otte dage lange festivaloplevelse og koncerter med stjerner som The Cure, Janelle Monáe, Cardi B, Chance the Rapper, Bob Dylan, Robyn og Travis Scott.

Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde siger:

“Det er helt fantastisk, at vi igen kan melde udsolgt og at vi tilmed kan gøre det i så god tid før festivalen. Det betyder, at 80.000 deltagere har valgt den fulde festivaloplevelse med musik, kunst og fællesskab gennem otte dage. Samtidig peger det stærke billetsalg på, at vi igen kan forvente at donere et millionbeløb til velgørende formål efter festivalen.”

Årets billetsalg er dermed det næsthurtigste i festivalens 49-årige historie og er kun overgået i 1996. Samtidig flugter slutspurten med billetsalget i 2018, hvor festivalen meldte udsolgt 7. maj.

Fortsat endagsbilletter til salg
Endagsbilletter til lørdag er også udsolgt. Men det er fortsat muligt at opleve stemningen på festivalpladsen, hvis man sikrer sig en endagsbillet til dagene onsdag, torsdag eller fredag, hvor blandt andet Bob Dylan, Cardi B, Chance the Rapper, MØ, Robert Plant, Robyn, Travis Scott og Underworld gæster scenerne.

Endagsbilletter koster 1050 kroner (eksklusivt gebyr).

Billetter kan købes på roskilde-festival.dk.

Pas på ugyldige billetter
Når Roskilde Festival er udsolgt, sælges der ofte billetter fra uofficielle steder som Viagogo – og ofte til overpriser. Hvis billetter stjæles eller mistes, kan billetnumrene gøres ugyldige. På denne måde kan svindlere forsøge at sælge billetter, som i virkeligheden er ugyldige.

Roskilde Festival kan ikke tjekke, om billetter, der er købt andre steder end hos officielle salgssteder, er gyldige. I stedet opfordres interesserede til at købe eller sælge udsolgte billetkategorier via ventelisten på festivalens hjemmeside.

Roskilde Festival deltager i kampagnen #billetblind, der advarer mod ulovligt billetsalg. Kampagnen giver konkrete råd for at sikre, at man ikke bliver snydt, når man køber en billet.

Læs mere om #billetblind her

Roskilde Festival 2019 finder sted fra lørdag 29. juni til lørdag 6. juli 2019.

Roskilde Festival arrangeres af Foreningen Roskilde Festival og skabes af 30.000 frivillige. Alt overskud fra festivalen doneres til humanitært, almennyttigt og kulturelt arbejde til gavn for især børn og unge. Siden begyndelsen i 70’erne har Roskilde Festival genereret over 385 millioner kroner til udlodning.

Bliv ven med Roskilde nyheder på facebook lige her >>>

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto