Flere bybusser i Roskilde

Der kommer en ny rute til betjening af Sønderlundsvej og Helligkorsvej. Også her et det særligt ældre borgere, der har efterspurgt dette. Det vil ca. give 4.000 ekstra passagerer om året.
Der bliver morgen- og eftermiddagsbetjening af Roskilde Lufthavn, som vil give omkring 2.500 passagerer.

– De store ændringer af busplanen har haft afgørende betydning for mange borgere, siger formanden for Teknik- og Miljøudvalget, Torben Jørgensen. (S)

– Mange synes, at busplanen har givet dem bedre busser. Det kan vi aflæse af passagertallene og tilfredsheden med busserne. Vores første vigtige mål for den kollektive trafik er dermed opnået – at få flere til stige på bussen. Men vi er også godt klar over, at den nye busplan har medført forringelser for nogle. Det har vi gradvist fundet løsninger på det seneste år, og vi har stadig fokus på at justere i det fremadrettede arbejde med busplanlægningen, siger Torben Jørgensen.

– Nu har vi oven i købet fået 2 mio. ekstra kroner til at lave et endnu bedre produkt. Jeg tror vi har prioriteret rigtigt i vores valg og ser frem til, at vi i Teknik- og Miljøudvalget skal evaluere området endnu engang her i foråret, siger udvalgsformanden.

Udvidelserne af driften vil ske hurtigst muligt.

Kilde: dagens.dk 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto